„Стани богат“ стартира на 1 април

bogatТелевизионната игра „Стани богат“ тръгва в ефира на БНТ от 1 април от 19 ч. Това съобщиха от обществената телевизия, посочвайки, че от тази година играта се завръща и в родината си – Великобритания, начело с бившия водещ на „Топ гиър“ Джереми Кларксън. Известната викторина се излъчваше по „Нова телевизия“ от 2001 г. до 2014 г., с известни прекъсвания.Връщането й на екран е част от промените, които смята да въведе новото ръководство на обществената телевизия. 15 въпроса и три жокера могат да донесат на участника 100 000 лева, но сигурните суми ще бъдат само две – 500 лв. (на 5-и въпрос) и 2500 лв. (на 10-и въпрос).

Над 3000 души до момента са подали заявки за участие през електронната платформа stanibogat.bnt.bg. 25% от заявилите участие са хора под 35-годишна възраст, а най-възрастният кандидат е над 80 години, съобщават от БНТ. От телевизията посочват, че съгласно правилата всеки може да участва само веднъж, но втори шанс могат да получат онези кандидати, които са отпаднали в предварителния кръг „Най-бързият печели“.

Преди новия си старт у нас и във Великобритания, през 2017 г. „Стани богат“ започна да се излъчва отново във Финландия, Индия, Русия, Швеция, САЩ, Италия и Полша. Кой ще седне в стола на водещия у нас ще остане изненада до 1 април, казват от БНТ. Според публикациите в различни медии това ще бъде или актьорът Михаил Биллалов, известен с ролята си на мафиот от сериала на БНТ „Под прикритие“, или самият генерален директор на медиата Константин Каменаров.

Коментирайте първи тази публикация на "„Стани богат“ стартира на 1 април"

Оставете коментар

Имейлът ви няма да бъде публикуван.


*