Сега четете
All Channels Communication отворя първи офис във Виена

All Channels Communication отворя първи офис във Виена

Групата стартира експанзията си в Австрия, където ще предлага широко портфолио от услуги с фокус върху творчески решения и дигитални продукти. All Channels Communication Group официално обяви основаването на дружеството All Channels Austria, чийто централен офис бе открит снощи по време на специално събитие във Виена. Проектът се реализира съвместно с екип от добре познати и ключови местни професионалисти, популярни на пазара в Австрия със солиден опит в областта на комуникациите.

Управляващ директор на All Channels Austria е Александър Сладек, един от водещите експерти в областта на маркетинговите комуникации в страната. Сладек ще развива новата агенция, комбинирайки успешно дългогодишния опит на екипа си от местни професионалисти с цялостното know-how и експертиза, идващи по линия на All Channels Communication Group. Основна цел на All Channels Austria е да се развива с фокус върху творческия и дигитален пазар в Австрия. „Впечатлени сме от творческите подходи на All Channels и силно вярваме, че това е възможната формула за успех и в Австрия.

На местно ниво ще се фокусираме върху креативни решения и дигитални продукти, с които All Channels е добре познат лидер в Източна Европа“, каза Александър Сладек. All Channels Communication Group е една от най-бързо растящите и награждавани агенции в региона на Централна и Източна Европа

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре