Сега четете
Сашо Диков-репортер при Слави

Сашо Диков-репортер при Слави

Sasho-Dikov-2Сашо Диков ставна част от репортерите на „Шоуто на Слави” и пуска първите си кадри още тази вечер, похвали се журналистът пред колеги в парламента. Преди няколко седмици той напусна телевизия BiT, на която бе програмен директор и първоначално заяви, че има достатъчно възможности, за да се седи и да си клати краката дълго време. Днес обаче бившият на Аня Пенчева се появи в кулоарите на Народното събрание и започна да задава въпроси на политици.

На техните питания за кого работи в момента, той обясни, че започва като репортер в „Шоуто на Слави”. Първата му изява ще бъде още тази вечер с рубриката, която Диков поддържа от години, още докато бе в Нова. Той разпитва народните представители и министрите по злободневни теми, като днес ще нищи ЧЕЗ, проблемите в коалицията на патриотите и промените в наказателния кодекс.

Диков и Трифонов са близки от доста време, а когато Слави бе на път да се раздели с Би Ти Ви, Сашо му предложи работа в BiT. По ирония на съдбата днес той е намерил препитание при шоумена, който не крие политическите си амбиции.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре