Сега четете
За осми път раздават награди за твжурналистика

За осми път раздават награди за твжурналистика

В началото на юни 2018 г. за осми пореден път ще се връчи най-голямата в България годишна „Награда за телевизионнажурналистика Свети Влас. Процедурата за номиниране е открита.Отделни автори или цели екипи ще бъдат отличени от 5-членно жури с председател проф. Ивайло Знеполски. Телевизионните предавания трябва да са оригинални, български и да са излъчени в програмата на поне една от телевизиите, лицензирани или регистрирани от Съвета за електронни медии (СЕМ).Номинациите обхващат цялата оригинална и лицензирана телевизионна продукция в родния ефир, излъчена в периода 1 март 2017г. – 30 март 2018 г.

Периодът за предложения за участие в тазгодишната селекция приключва на 10 април 2018 г., а списъкът с финалистите ще бъде обявен на 10 май и ще включва 20 номинации.Предложенията трябва да съдържат: заглавие, жанр, дата на излъчване и запис на предаването. Организаторите очакват предложенията на e-mail: [email protected].

По традиция Голямата награда се присъжда за постижения в българската телевизионнажурналистика, а СПЕЦИАЛНА НАГРАДА се присъжда за оригинални идеи и индивидуално присъствие.Ежегодните Награди за телевизионна журналистика Свети Влас подкрепят новаторството и оригиналните идеи, отличават и насърчават авторския подход, разбирането на журналистиката като сфера на индивидуално присъствие, творчество и професионализъм.

Вижте и

Инициатори са Кръг 11: Иван Гарелов, проф. Ивайло Знеполски, доц. Георги Лозанов, Любен Дилов-син, Копринка Червенкова, Георги Тенев, Джими Найденов, Стефан Димитров, Антони Георгиев, Павел Васев и покойният Петко Бочаров. Церемонията по връчването на престижните отличия се провежда на брега на морето в курорта Свети Влас.Преди това ще се проведе традиционната дискусия по тазгодишната телевизионна продукция. Поканени са медийни експерти, медийни репортери и видни журналисти. Всички те, както и номинираните, са гости на Марина Диневи.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре