Сега четете
Отличават Максим Минчев и БТА с “Добродетел на 2017”

Отличават Максим Минчев и БТА с “Добродетел на 2017”

maxim minchevГенералният директор на БТА Максим Минчев ще бъде удостоен днес с почетен приз „Добродетел на 2017“ за безвъзмездното предоставяне на пресклубовете на агенцията за социални инициативи, съобщават организаторите.Генералният директор на БТА Максим Минчев ще бъде удостоен днес с почетен приз „Добродетел на 2017“ за безвъзмездното предоставяне на пресклубовете на агенцията за социални инициативи, съобщават организаторите.Димитър Дженев е журналист, ценител и рицар на словото, известен с публикациите си в редица вестници и списания.

Бил е редактор във в. „Диалог” и заместник-главен редактор на в. „Пари”.Димитър Дженев е журналист, ценител и рицар на словото, известен с публикациите си в редица вестници и списания.

Бил е редактор във в. „Диалог” и заместник-главен редактор на в. „Пари”.Нещо става с телевизия BiT, накъде ли я водятВеселин Иванов и Симона Ангелова ще управляват телевизия БиТ (BiT), съобщи clubZ, като се позова на документи, внесени в Агенцията по вписванията. Иванов идва в медията от юридическия сайт „Правен свят“.Веселин Иванов и Симона Ангелова ще управляват телевизия БиТ (BiT), съобщи clubZ, като се позова на документи, внесени в Агенцията по вписванията. Иванов идва в медията от юридическия сайт „Правен свят“.

Вижте и

На 21 февруари 2018 г от 18:00 часа ще се открие изложба с фотографии на Йордан Йорданов–Юри. Изложбата включва 70 сребърно желатинови фотографии, копирани лично от автора.На 21 февруари 2018 г от 18:00 часа ще се открие изложба с фотографии на Йордан Йорданов–Юри. Изложбата включва 70 сребърно желатинови фотографии, копирани лично от автора.„Ангели и демони” е новата книга с исторически документални разкази на Боян Драганов. Авторът – дългогодишен журналист и писател – има голям интерес към историята на България и от десетилетия проучва исторически личности и събития.„Ангели и демони” е новата книга с исторически документални разкази на Боян Драганов. Авторът – дългогодишен журналист и писател – има голям интерес към историята на България и от десетилетия проучва исторически личности и събития.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре