Сега четете
Левски и Viber стартираха официално партньорство

Левски и Viber стартираха официално партньорство

IVP_6858На официална пресконференция днес бе даден старт на партньорството между ПФК ЛЕВСКИ и Viber.Клубът разработи съвместно с технологичния гигант появата на специални Viber стикери, клубен канал и чат бот, които ще предоставят нови успешни форми за комуникация между клуб и привърженици.Като основна част от историята на футболен клуб ЛЕВСКИ именно привържениците имаха и основна роля в изграждането на стикери, подходящи за използване във Viber.

На пресконференцията бе разкрита уникалната им визия, а повече подробности около стартиращото партньорство и комуникационните възможности, които ще предоставя платформата бе разкрита от Атанас Райков – директор бизнес развитие за централна и източна Европа на Viber, Красимир Иванов – изпълнителен директор на ПФК ЛЕВСКИ, Антони Джамбазов – представител на привържениците и новият маркетинг директор на „сините“ Тодор Минев.“Това е проект, който изцяло е насочен към феновете. Щастливи сме от това партньорство с клуб като Левски.

Интересът е голям, като само за час близо две хиляди души са се включили в общия чат”, заяви генералният мениджър на Viber за Централна и Източна Европа Атанас Райков.“Хубавото е, че по този начин ще имаме директна връзка с привържениците във всеки един момент. Надяваме се, че с предоставената ежедневна информация ще събудим интереса им към мачовете и ще ги върнем обратно на стадиона”, заяви от своя страна изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов.

Вижте и

Новият маркетинг директор Тодор Минев разкри, че клубът планува много проекти, които ще бъдат представени във времето.„Държим да бъдем в крак с модата, да поддържаме имиджа на клуба, а и другите клубове да гледат от нас. Имаме много добри идеи, те са в начален етап. Но със сигурност мога да кажа, че те не са виждани в нито един клуб в България, а и в Европа”, сподели Минев.Специална част от събитието бяха и трима от играчите на ЛЕВСКИ, които са изобразени на Viber-стикерите. Габриел Обертан, Роман Прохазка и Давид Яблонски позираха със специални фланелки.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре