Сега четете
Йордан Йовчев проведе тренировка с млади гимнастици и се срещна с фенове във В. Търново

Йордан Йовчев проведе тренировка с млади гимнастици и се срещна с фенове във В. Търново

Легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев проведе открита тренировка за младите надежди на „Етър Стил“. Йовчев направи заедно с децата разгрявка и основни базови упражнения.

„Целта на срещата с децата бе да се мотивират още повече в спортната гимнастика, като с опита и техниката, която имаме да им покажем възможностите в този спорт“, каза преди тренировката с „Етър Стил“ Йордан Йовчев. „Сега се занимавам предимно със стрийт фитнес“, допълни още  шампионът по спортна гимнастика. jordan1

Йовчев коментира и нивото на спортната гимнастика в България, като според него то е такова, каквото е и нивото на спортните ни бази. „С добри спортни бази и треньорите са по-мотивирани, а от там и децата, дори техните родители, които ги довеждат в залата“,  сподели още легендарният гимнастик.

jordan2

Малко по-късно Йордан Йовчев бе гост на популярният „Клуб 7“ в Старата столица, където разказа за своята кариера, трудните моменти през които е минал, травмите и жертвите, които е правил в името на спорта.

„Това си беше моята мечта. Ако днес се върна на 18 години, пак ще се занимавам със спортна гимнастика“, категоричен беше Йовчев пред жителите на Велико Търново. jordan3

Вижте и

Още когато влиза в залата по спортна гимнастика в Пловдив, той се запалва и впечатлява по този спорт, та до днес, когато след 6 олимпиади участва в различни шоу програми, спортни демонстрации и тренировки. Легендарният гимнастик  отговори на всички въпроси, зададени му от великотърновци по време на срещата в „Клуб 7“. 

Автор и снимки: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре