Сега четете
Доналд Тръмп огласи своите спорни „награди за фалшиви новини“

Доналд Тръмп огласи своите спорни „награди за фалшиви новини“

снимка: ЕПА/БГНЕС
снимка: ЕПА/БГНЕС

2017-та беше година на настървена пристрастност, на непочтено медийно отразяване и на безсрамни фалшиви новини. Проучванията показаха, че над 90% от информацията за президента Тръмп в медиите е негативна, се чете във встъплението към списъка, включващ телевизия Си Ен Ен, в. „Ню Йорк таймс“ и „Вашингтон пост“ – обичайни мишени на милиардера. В списъка фигурират също телевизия Ей Би Си, сп. „Тайм“ и „Нюзуик“.

Сюжети на телевизия Си Ен Ен заемат четири от единадесетте места в списъка на Тръмп, отбелязва ТАСС.Сред удостоените е и носителят на Нобелова награда за икономика за 2008 г. и автор на статии за „Ню Йорк таймс“ Пол Кругман, който „в деня на съкрушителната историческа победа на президента Тръмп каза, че икономиката никога няма да е съвземе“, докато днес САЩ са в цъфтящо икономическо здраве.

Нова скандална книга за Тръмп, той я определи като пълна с лъжиВ списъка присъства и смущаващата грешка на журналист ветеран от телевизия Ей Би Си, Брайън Рос, който беше отстранен за четири седмици, след като погрешно съобщи, че Тръмп е инструктирал съветника си Майкъл Флин да се свърже с емисари на Кремъл преди избирането си през ноември 2016 г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре