Сега четете
Red Lion се присъединява към Publicis One

Red Lion се присъединява към Publicis One

red_lion_logoНай-голямата специализирана група за маркетингови комуникации Publicis One България разшири портфолиото си от агенции за творческо обслужване.

От началото на годината към групата се присъедини бранда Red Lion, съобщават представители. Той ще предлага оптимизирани и ценово ефективни решения в областта на дизайна, рекламната комуникация и производството на аудио-визуални продукти.

Новата агенция ще работи в тясно сътрудничество и с всички останали звена на групата, предлагайки иновативни концепции и решения, според конкретните нужди и потребности на клиентите.

В Red Lion влиза досегашният екип на HappyEnd – агенция, работеща в областта на рекламата и производството на продукти. Управляващ директор е Георги Пергелов, с над 20 години опит в областта и досегашен мениджър в групата на Publicis One. Специалистите от Red Lion ще се занимават с изработването на цялостни решения за реклама – от идеята до реализацията на продукта – видео продукции, радио реклами, дизайн и предпечатна подготовка, изработка на печатни и онлайн материали, външна и нестандартна реклама.

Вижте и

„Досегашният ни опит показва, че много клиенти се обръщат към нашите специалисти, но не винаги бизнесът им има нужда от стратегически концепции, а от тактически решения и подкрепа само в определен момент. С тази стъпка, ще помогнем на клиентите и техните брандове, които имат ясни бизнес цели, да ги реализират при най-добри условия и заедно да следваме развитието на техните продукти и услуги“, споделя Николай Неделчев, изпълнителен директор на Publicis One България.

„С новия бранд Red Lion предлагаме гъвкави решения, които ще пестят време и ще носят добавена стойност на нашите клиенти. Фокусът ни е върху базовото рекламно обслужване, защото ще реализираме качествени услуги в рамките на конкретни и бързи запитвания. Същевременно имаме експертизата и на другите звена от Publicis One, за да работим и по дългосрочни кампании и продукции, покривайки пълния обхват от рекламни дейности“ – коментира Георги Пергелов, управляващ директор на Red Lion.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре