Сега четете
Румен Радев: Поканих Путин на 3-ти март, но той ще дойде след вота в Русия

Румен Радев: Поканих Путин на 3-ти март, но той ще дойде след вота в Русия

phplacgdz_800x_Поканих президента на Русия Владимир Путин да дойде у нас точно на 3-ти март за тържествата на Шипка, но той няма да може, заради изборите на 18 март. 

Това заяви държавния глава Румен Радев по Дарик. Той допълни, че Путин е приел с радост поканата и ще дойде след вота в Русия. Той уточни, че президент на Русия не е идвал у нас от 2008 г. Путин е в кампания не аз, да не гадаем кой ще е следващият президент на Русия, допълни Румен Радев.

Моята дума за 2017 година е „борба“ – за истината, за справедливостта, заяви Радев.

Държавният глава определи казусът с мораториума върху нови лекарствата като морален въпрос. Познавам много от тези 126 депутати, които подкрепят моратариума, почтени хора, но трябва да осъзнаят, че не може винаги да се гласува под строй, каза още Радев. Той подчерта, че не се интересува от фармацевтичните компании, а от здравето и надеждите на гражданите.

Вижте и

Ананиев да се вторачи в проблемите на Министерството на здравеопазването, а не в това кой протестира пред парламента. Той е изключително добър бюджетар, но сега трябва да разбере, че се занимава с човешки съдби, допълни президентът.

Той подчерта, че ще приеме всяко решение на правителството, което ще реши проблема с достъпа до нови лекарства на тежко болните пациенти по повод думите на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че може да се създаде специален фонд за нови молекули.

България трябва да се развива като туристическа дестинация, коментира Радев по повод втория лифт в Банско.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре