Сега четете
Две нови ски писти строят над Сапарева баня

Две нови ски писти строят над Сапарева баня

DCF 1.0

Те са включени в новия Общ устройствен план на община Сапарева баня, който на заседание вчера местните парламентаристи гласуваха. Двете ски писти ще са в местността Бор и на Паничище. В момента работи една писта, която е къса. Изкачването трае 10 минути, а спускането преминава за 3-5 минути, което не задодолява туристите.

В новия план са включени много имоти край града и селата от общината, представляващи земеделски земи, които по желание на собствениците им могат да се преотредят в парцели, което може да доведе до инвестиции и в строителство на хотели и къщи за гости. В този план е определен дворът на бившето АПК за индустриална зона, въпреки че общината в Сапарева баня се развива като курортен център.

Вижте и

Местните парламентаристи гласуваха да се заделят от общината 40 000 лв. за ремонт на фонтана пред общината, който беше изграден по време на управлението на Сашо Иванов.
На вчерашното заседание беше взето решение общината да участва в проект за саниране на сградата на поликлиниката, в която се помещава и Спешен център в курортния град.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре