Сега четете
Изненада от Центърът за градска мобилност – „Карта София“.

Изненада от Центърът за градска мобилност – „Карта София“.

skgtКартата ще представлява превозен документ – карта за пътуване по цялата градска мрежа с тридневен срок на валидност. Картата обаче ще дава на притежателите си възможността да ползва и редица други намаления в обекти на територията на София.

Картата е в момент на разработка като първоначалният етап вече е преминат.

„Карта София“ ще предоставя възможността за тридневно пътуване в цялата мрежа на градския транспорт в София. Тя ще струва 20 лв. и ще важи само за един притежател. Документът ще важи за срок от три последователни календарни дни. Периодът ще се изписва на самата карта в момента на издаването.

Картата ще предоставя и други услуги на потребителите – освен че хората ще могат да пътуват без ограничения до всички туристически или други обекти в София, те ще могат да ползват и намаления в над 50 обекта из столицата.Сред тях са много заведения за хранене, музеи, книжарници, обекти за спорт и развлечение, включително с картата може да се покара по-евтино и картинг.

Списъкът на присъединилите се към „Карта София“ обекти се увеличава с всеки изминал ден. Обектите ще бъдат изброени в книжка-каталог, в която ще бъдат включени снимки и координати всички обекти, които предоставят намаления на притежателите на картата.

При посещение в обект и след като представи валидна „Карта София“, всеки турист ще получи отбелязаната в каталога отстъпка от цената в съответния обект. До пускането на книжката каталог, включените в картата места могат да се видят на официалната страница на ЦГМ.

Вижте и

Карта София е предназначена за всички български и чуждестранни гости на столицата, които по време на тридневен престой могат без ограничения да пътуват по всички линии на метро, автобуси, тролеи и трамваи. В ЦГМ прогнозират, че интересът към „Карта София“ ще бъде засилен в периодите на активен туризъм както и по време на европейското председателството на страната ни, когато от 1 януари 2018 г. за 6 месеца София ще се превърне и в столица на страните от европейското семейство.

Картата може да се закупи от всички бюра за продажби на ЦГМ, в които има картови принтери и се издават превозни документи.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре