Сега четете
Сашо Диков пред OFFNews: В телевизия Би Ай Ти няма натиск, никой не е ограничавал Кулезич

Сашо Диков пред OFFNews: В телевизия Би Ай Ти няма натиск, никой не е ограничавал Кулезич

phpxfyhoq_800x-По повод информациите, разпространяващи се във фейсбук, че предаването на Люба Кулезич е свалено от ефир OFFNews потърси за коментар програмният директор на телевизия Би Ай Ти Сашо Диков.

– Г-н Диков, търся ви по повод твърденията, които се появиха във фейсбук за това, че предаването на Люба Кулезич е свалено от ефир?

– И!

– Кажете има ли такова нещо? Вярно ли е?

– Договорът ѝ е прекратен затова, че е изнесла в ефира информация, която е от вътрешен характер за медията и така поднесената информация създава впечатление, че собственика по някакъв начин е поискал промяна на поведение, политика, на тона на телевизията, което не е вярно. По тази причина е прекратен договорът като на Кулезич след 15 декември ще бъде направено ново предложение за работа. Нейният договор изтича през декември. Всички пари по договор ще ѝ бъдат изплатени.

– Ще ѝ направите ново предложение, така ли?

– Точно така.

– Бившият ни посланик в Москва Илиян Василев вече е коментирал във фейсбук. Той свързва свалянето на предаването на Люба Кулезич с „натиска на корпулентни обстоятелства“.

– По никакъв начин досега, никакъв натиск на мен по никой не ми е оказвал. Собственикът по никакъв начин не е ограничавал изявите на хората в телевизията, включително и на Кулезич.

Вижте и

– Значи Би Ай Ти не е превзета от Пеевски, както твърди Илиян Василев!

– Ами, това ви казвам. Никакви ограничения не сме имали и нямаме в нашата работа. Това ще го потвърди всеки работещ в телевизия Би Ай Ти.

– Кога Кулезич е направила този коментар, който определяте като неуместен?

– Това беше във вторник вечерта, ако не се лъжа. То бе излъчено.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • Г-н Диков,не се огъвай/играл съм един път тенис на корт с теб и за това „на ти’/.Върнете Колезич,иначе сам няма да се справиш,а и ще е достойно ,както съм свикнал да те гледам през годините…

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре