Областният управител на В. Търново с награда от клуб „Имхотеп“

Областният управител проф. д-р Любомира Попова бе удостоена със званието „Почетен член на клуба“ от дипломатически клуб „Имхотеп“ към Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Студентите от клуба гостувах в областна администрация, за да се запознаят с дейността и отговорностите на служителите в различните отдели.

Областният управител приветства студентите и им пожела да бъдат все така последователни в работата си, за да постигат своите цели. Проф. Попова представи пред тях и презентация за географските и икономически показатели на областта. областна

Дипломатически клуб „Имхотеп“ е създаден по идея на Светослав Мишев, Драгомир Георгиев и Георги Николаев. „Клубът има за цел сдружаване на студенти от всички факултети на Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий”, които имат интерес и смятат да се развиват в различни сфери които са свързани с дипломацията – Дипломация, История и Теория на международните отношения, Политически науки, Реторика, Теория на държавното управление, Геополитика, История, География, Икономически науки и подобни сродни обществени дисциплини, каза неговият председател Светослав Мишев.  Председателят на клуба бе удостоен с плакет от Областна администрация Велико Търново.

Автор: Мирослав Дечев

За автора

Мирослав Дечев
Журналист, говорител, фоторепортер

Коментирайте първи тази публикация на "Областният управител на В. Търново с награда от клуб „Имхотеп“"

Оставете коментар

Имейлът ви няма да бъде публикуван.


*