Сега четете
Microsoft публично призна, че Google Chrome е по-надежден от Edge

Microsoft публично призна, че Google Chrome е по-надежден от Edge

Microsoft-Logo-696x435По време на презентацията на облачната платформа Azur, на представителя на Microsoft му “увиснал” браузъра Edge. Служителят на корпорацията бил принуден да използва браузъра Google Chrome, паралелно шегувайки се по време на инсталирането на програмата.

В момента, Microsoft активно популяризира новия си продукт Edge, предназначен да замени Internet Explorer. Опитът за показването на облачната услуга обаче не се получил, поради срив в браузъра. Водещият на представянето пред публика в малък кръг се наложило да изтегли Chrome от мрежата, а това предизвикало смесени реакции сред зрителите, присъстващи на събитието. По специално, инсталацията на браузъра е било излъчено на живо по интернет.

След инсталирането на Chrome на компютъра на представителя на Microsoft, той се пошегувал, заявявайки, че инженерите няма да помогнат на Google да се подобри, премахвайки графата “Помогни на Google да се по-добри, чрез изпращане на стандартна употреба и сигнали за сривове”. След това представянето продължило.

 

Вижте и

източник: kaldata.com

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре