Продължението на „Тор: Светът на мрака“, създадено по комикси на Стан Лий

torРагнарок е най-гледаният филм в България за миналия уикенд.

Продължението на „Тор: Светът на мрака“, създадено по комиксите на Стан Лий, Лари Лийбър и Джак Къркби – „Тор: Рагнарок“, е най-гледаният филм у нас след последния уикенд, сочат обобщените данни от киносалоните. За първите три дни на екраните у нас историята на скандинавския бог Тор, който трябва да спре края и заличаването на цивилизацията си, е гледана от 30 781 зрители и има 352 653 лева приходи.

На втора позиция сред най-гледаните филми е „Геобуря“. Екшън-фантастиката, която разказва за климата, който може да бъде контролиран и да се използва като оръжие, е от 10 дни на екраните у нас и за това време е гледана от 30 898 зрители и отчита 336 456 лева приходи.

Трета позиция в топ 10 е за българският „Вездесъщият“. Филмът, спечелил основните награди на тазгодишния фестивал на българското кино „Златна роза 2017“, е вече 17 дни по екраните и за това време са го гледали 26 114 души и има 217 216 лева приходи от билетите им.

Четвърто място е за втората премиера от миналия уикенд – анимацията „Малкият вампир“ по романите на Ангела Зомер-Боденбург. Европейската продукция за 13-годишния Рудолф, който трябва да спаси вампирското си семейство, е гледана от 4 528 зрители и има 37 639 лева приходи.

Трета премиера от миналия уикенд – „Пъзелът“ е на пето място по зрителски интерес. Осмият поред филм, свързан с историята на серийния убиец Креймър, е от три дни на екраните у нас и за това време са го гледали 4 357 зрители и има 36 910 лева приходи.

На шесто място е трилърът „Честита смърт“. Колежанската история на Трий, която се събужда в един и същ ден и в края му умира от ръката на неизвестен убиец, и за да спре този цикъл трябва да разкрие кой е той, е от десет дни на екраните у нас и за това време филмът е гледан от 13 568 зрители и има 111 013 лева от билетите им.

На седмо място е анимационният „Емоджи: филмът“. Историята на ставащото в паметта на един смартфон е вече близо три месеца на екраните у нас и за това време са я видяли 104 276 зрители и има 901 025 лева приходи от билетите им.

Осма позиция е за четвъртата премиера от миналия уикенд – драмата „Треска за лалета“, създадена по романа на Дебора Могак. Любовната интрига между прелестната София и художника Ян, които трябва да избягат от влиятелния търговец Корнелиус, е гледана от 2 088 души и има 20 084 лева приходи.

На девето място е „Блейд Рънър 2049“. Продължението на историята от първия филм от началото на 80-те, основано на роман от средата на 60-те на миналия век, в което играят Райън Гослинг, Харисън Форд, Робин Райт, е гледано от 36 740 зрители и има 414 308 лева приходи за месец на екраните у нас.

На десета позиция е „My Little Pony: Филмът“. Анимацията за малките кончета, които трябва да спасяват родния си град е вече 17 дни на екраните у нас и за това време са я гледали 12 046 зрители и има 93 084 лева приходи.

Източник: investor.bg  /БТА/

Коментирайте първи тази публикация на "Продължението на „Тор: Светът на мрака“, създадено по комикси на Стан Лий"

Оставете коментар

Имейлът ви няма да бъде публикуван.


*