Сега четете
Сашо Диков дарява 5000 лева на колега от БТВ, „уволнил“ здравния министър

Сашо Диков дарява 5000 лева на колега от БТВ, „уволнил“ здравния министър

Програмният директор на телевизия BIT Сашо Диков дарява 5000 лева на репортера от БТВ Петър Нанев, чието последно разследване на далавери с обществени поръчки във ВМА доведе до оставката на министъра на здравеопазването проф. Николай Петров.

Разсредването на журналиста от БиТиВи доказа, че  бившият вече министър, като началник на Военна болница е сключил два договора за милиони с фирми на зет си. Това предизвика скандал, който до първата оставка в кабинета „Борисов 3“.

5-те хиляди лева, които Диков се кани да подари, всъщност са неговата награда за тв журналистика „Свети Влас“. През юни тази година, той получи приза от председателя на едноименното сдружение Иван Гарелов. При получаването на парите програмният директор на BIT обяви, че ще даде спечелените 5000 лв. на онзи колега, който успее „да свали“ действащ министър, Бойко Борисов или главния прокурор.

Разследването на Петър Нанев е единственото на този етап, което доведе до оставката на действащ министър и очевидно сега е моментът Сашо Диков да изпълни обещанието си от лятото на тази година. „Да, както съм обещал, ще даря наградата“, каза журналистът.

Вижте и

Още вчера Диков се обадил на колегата си от БиТиВи и му казал: „Човече, заслужи си наградата!“ Диков е отправил покана към Петър Нанев да му гостува в ВIT и в ефир да му връчи наградата от 5 000 лева.

Самият Нанев също изразил готовност да дари тази награда.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре