Сега четете
Трусовете в БСП и незаконното финансиране на партиите

Трусовете в БСП и незаконното финансиране на партиите

simovВ предаването „Лице в лице“ Александър Симов коментира трусовете в БСП, заявявайки, че в партията не е новост да има вътрешно напрежение и противопоставяне. Той подчерта, че не счита за възможно Корнелия Нинова да бъде бламирана от партията.

Той разясни, че не всички от опозицията на Нинова в БСП искат колаборация с ГЕРБ, но общото по между им е, че не приемат лидерството на Нинова. По думите му Георги Гергов е проводник на тезата за коалиция с ГЕРБ и в тази връзка левицата да работи по такъв начин, по който да е възможно такова обединение.

Посочи, че друга част от опозицията е концентрирана около Михаил Миков, но там причините за недоволство са други. По думите му конгресът на партията е най-доброто място за изслушването на такива различни мнения и там трябва да се вземе решение за тях. Беше категоричен, че в предстоящия конгрес на партията няма нищо странно.

Според Симов причината за нехаресване на Нинова е свързана с изземване на правомощия на колективните органи и взимането на решения без допитване до партийното ръководство, но заяви, че не е сигурен в истинността на тези аргументи.

В заключение той коментира и алтернативния държавен бюджет, представен от БСП, като изтъкна, че той показва алтернатива на управлението и е създаден след сериозни дискусии в БСП. Според него прогресивното данъчно облагане, което опозицията предлага е една от първите стъпки за по-добър живот в страната. Посочи, че България трябва да се върне в състояние на нормалност и това е целта на алтернативния бюджет на БСП.

Вижте и

bTV, „Лице в лице”

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре