Сега четете
Журналист сътвори меле в Twitter със злобен коментар

Журналист сътвори меле в Twitter със злобен коментар

Анализаторът на FOX Sports Скип Бейлис вбеси фенове и играчи от НБА със свое изказване в Twitter, касаещо бруталната контузия на Гордън Хейуърд от Бостън Селтикс. Журналистът, който използва всяка удобна възможност да се изкаже против ЛеБрон Джеймс съумя да извърти нещата така, че да отнесе травмата на Хейуърд към любимата си тема.

“Ако Гордън Хейуърд е аут за целия сезон, то тогава пътят на ЛеБрон към шести загубен финал става още по-лесен”, написа Бейлис, визирайки влиянието, което липсата на Хейуърд ще окаже върху състава на Селтикс и ще улесни класирането на Кливланд и ЛеБрон за финалите на Лигата.

If Gordon Hayward is gone, maybe for the season, LeBron’s path to losing a sixth finals gets even easier.

Най-разярен от хапливите думи на Бейлис се оказа ДеМар ДеРоузън от Торонто. Звездата на Раптърс нарече известния анализатор “клоун”.

If Gordon Hayward is gone, maybe for the season, LeBron’s path to losing a sixth finals gets even easier.

“След този туит ти сe показа като клоун. Човек се контузва и травмата застрашава кариерата му. Това е много по-голямо от просто баскетбол”, написа лидерът на единствения канадски отбор в НБА по адрес на Бейлис и изказването му.

Множество фенове също нападнаха Бейлис, който обаче не се трогна от този отзвук и взе отношение и относно шампионите от Голдън Стейт, като написа, че Заза Пачулия трябва да вземе не един, а два пръстена, защото е елиминирал Кауай Ленърд в плейофите и е улеснил значително Уориърс.

Zaza Pacheapshot should get two rings for eliminating Kawhi when Warriors were down 23 mid-3rd q of G1 of West finals. Saved GSt season.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре