Сега четете
Discovery Communications и Google излъчват нова поредица с виртуална реалност

Discovery Communications и Google излъчват нова поредица с виртуална реалност

discoveryDiscovery Communications и Google обявиха старта на „Discovery TRVLR”, иновативна поредица от екипите на Discovery VR и Google VR. Първата част от 38-серийната поредицата ще бъде излъчена на 3 ноември в YouTube и на DiscoveryVR.com, както и в мобилното приложение Discovery VR. Зрителите ще могат да посетят различни континенти чрез VR технологията с новото устройство Google Daydream View, както и с Cardboard. Поредицата може да бъде гледана и в интернет и на телефони с оперативна система Android или iOS.„Discovery TRVLR“ пренася зрителите отвъд телевизионния екран и ги отпраща директно в живота на невероятни местни жители от всеки един от седемте континента на планетата.

Изучавайки уникални култури чрез 360-градусово преживяване, „Discovery TRVLR“ изследва удивителни ритуали, малко известни традиции и животозастрашаващи мисии, които придават смисъл на редица местни култури в Северна Америка, Южна Америка, Азия, Австралия, Африка, Антарктида и Европа.

Навлизайки в тези светове, те ще бъдат заобиколени от невероятна среда: гледки, звуци и истории, които разкриват крайностите на човешката природа. „Discovery TRVLR“ дава на зрителите усещането, че активно участват в редките открития, които превръщат пътуването из целия свят в променящо живота преживяване.„Зрителите на Discovery се обръщат към нас за иновации и очакват да бъдат отведени на места, които удовлетворяват тяхното желание за изследване и приключение“, заяви Ребека Хaуърд, Старши вицепрезидент „Иновативни платформи и партньорства“, Discovery VR. „Както екипът за виртуална реалност на Discovery, така и този на Google споделя страстта за пресъздаване на истории чрез VR технологиите и сме изключително щастливи да си партнираме с тях в най-амбициозния ни проект до момента – „Discovery TRVLR“.„Discovery TRVLR“ се състои от седем части, като всяка от тях изследва различен континент.

Вижте и

Всяка част започва с невероятен изгрев и завършва с възхитителен залез. Из между тези пленителни природни явления епизодите се фокусират върху удивителните местни жители, включително Гурото (the Guru), Ренегатът (the Renegade), Артистът (the Entertainer) и Изследователят (the Explorer), които ще споделят уникалните ритуали, традиции и начинания, които обгръщат техните култури. Всяка от частите за Северна Америка, Южна Америка, Азия, Африка, Европа и Австралия съдържа по шест епизода, докато тази за Антарктида включва два. Цялата поредица ще представи общо 38 епизода.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре