Сега четете
Апарат за космонавти лекува травми, болни стави и кости

Апарат за космонавти лекува травми, болни стави и кости

Застудява и хората с проблеми в опорно-двигателния апарат започват масово да пият лекарства. А болката в ставите и костите може да изчезне без приемането на химия, без да тровим организма си и без оперативна намеса. Решението дава екип немски изследователи в университета в Ерланген, Германия, под ръководството на доктора по медицина д-р Улрих Рандол. Те създават малък, ръчно преносим апарат – механично-магнитен резонатор, чрез който се извършва матрично-ритъмна терапия /МаРиТе/.

В правилното пулсиране на клетките е коренът и на здравето, и на болестите, установява д-р Рандол. Немският учен стига до извода, че по чисто механичен начин може да се вкара увредения участък отново в правилния ритъм. Именно това се постига при масажиране на болните части с МаРиТе. Апаратът произвежда механични пулсации, които деликатно и хармонично карат клетките да затрептят в правилния ритъм, отключва процеса за самоизлекуване им. МаРиТе се използва и от космонавтите срещу атрофия на мускулите.

Преди повече от 10 години Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, признат за българския гуру в отслабването и оздравяването без медикаменти и операции, започва да прилага у нас революционния немски апарат. Именно с него в център „Гарабитов“ направиха и невъзможното – премахнаха парализата на лявата част на лицето на прегазено от камион момче. За случая на Валери Стоилов научи цяла България от телевизията.

Немската принцеса с български корени Теофана фон Саксен след процедури с МаРиТе в център „Гарабитов” призна: „Не можех да движа пръстите на дясната си ръка, сега вече нямам проблем. Тук „оправиха” и болните ми колене”. С немската терапия в център „Гарабитов“ раздвижиха в кратък срок счупения на три места глезен преди време на любимата на зрителите водеща на новините Ани Салич. „Екипът от рехабилитатори и лекари е постигнал завидни успехи”, подчерта д-р Рандол при посещението си в център „Гарабитов“ през 2011 година.

Вижте и

Матрично-ритъмната терапия помага при счупвания, болезнени артрози на големите стави (тазобедрена, коленна, раменни стави), наранявания на мускулите и сухожилията, втвърдявания и схващания на мускулатурата, проблеми във врата и гърба, при трудно заздравяващи рани, болезнени лимфатични състояния, постоперативни отоци на крайниците, хронично главоболие, мигрена и др. МаРиТе се използва и в естетичната медицина – ефикасно повлиява за премахване на целулит. Тя е техника с оздравително действие при лечение на остри травми и при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. МаРиТе дава отличен лечебен ефект при „неизлечимите” болки в гърба, кръста, тила, твърди въз основа на дългогодишния си опит Иван Гарабитов. При това подобряването на здравето е в кратки срокове.
Американецът Ашрита Фърман, носителят на най-много екстремни рекорди в Книгата на Гинес, през 2007 г. постави световни рекорди и в България, след като Иван Гарабитов го възстанови с МаРиТе. Според Фърман това е „терапията на новото хилядолетие”.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре