Сега четете
Klassa.bg: След лют скандал Любо Нейков скача от бТВ в Нова!?

Klassa.bg: След лют скандал Любо Нейков скача от бТВ в Нова!?

lneikovРаботата по сериала „Столичани в повече“ вече е приключена, а другият му проект „Комиците“, е под огромна въпросителна. Актьорът се заканвал, че ако има следващ сезон, той ще е последен.

Не е ясно нито кога ще тръгне „Комиците“, нито колко дълго ще се излъчва, нито дали ще е по половин час три пъти седмично, както беше през пролетта, или веднъж седмично, но с по-голяма продължителност, както иска продуцентът му.

Според информация от кухнята, в момента текат нервни преговори за бъдещето на „Комиците“ и на самия Любо Нейков в ефира на Би Ти Ви. От телевизията държали шоуто да е с много на брой кратки епизоди, за да запълва дупки в програмната схема.

„Любо е много обиден и е категоричен, че повече няма да осакатява предаването си и да унижава своите колеги, като ги кара да участват в шоу за запълване на дупки. Още миналата година, когато от Би Ти Ви му развиха тази идея, той беше против и до последно се опитваше да промени нещата, отказваше да подписва договора с телевизията и се чудеше как да спаси формата си“, спомнят си хора от тв канала.

В момента сценарият с „Комиците“ се повтарял, само че този път Нейков не смятал да отстъпва в преговорите. Той много държал шоуто му да е гвоздей в програмата, да е дълго поне час, а още по-добре – час и половина, и да се излъчва в края на седмицата. Вместо обаче да го оставят да извива ръце, от телевизията направиха собствено комедийно шоу в овакантения от „Комиците“ часови пояс. Това е „Късното шоу на Би Ти Ви“, с гласа на телевизията от създаването й до днес – актьора Мариан Маринов. То ще тече всяка събота от 22 часа.

Вижте и

Планът за „Комиците“ не се променя – телевизията го иска в кратки и много на брой предавания, които да използва за запълване на дупки. „Любо Нейков този път няма да се предаде. Или ще постигне своето, или ще се откаже от „Комиците“, макар че е любимият му проект“, смятат хора от екипа.

Според тях, той няма да се поколебае да напусне телевизията, ако се наложи, пише седмичник.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре