Сега четете
„Дивото семейство от Аляска“ се завръща по Discovery Channel

„Дивото семейство от Аляска“ се завръща по Discovery Channel

7bcd2ab59836daadcaa2be704e7b9726Изселеното семейство Браун ще се изправи пред ред трудности в името на съществуването си от 16-и септември

Дълбоко в пустошта на Аляска живее новооткрито семейство, членовете на което са родени и отгледани в дивата природа. Били Браун, жена му Ейми и седемте им пораснали деца са напълно отдалечени от цивилизацията. Често минават между шест и девет месеца, без да видят външен човек. Новите епизоди от третия сезон на поредицата „Дивото семейство от Аляска“ ще ви направят част от живота на едно от най-необикновените семейства в света, от 16-и септември, събота, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

През годините на отшелничество семейство Браун са развили собствен акцент и диалект. Освен това те наричат себе си „глутницата“. Всяка нощ всички спят в общо помещение в едностайна хижа. Изселеното семейство от Браунтаун не прилича на никое друго семейство в Америка, но им предстоят немалко перипетии, които ще подложат на изпитание тяхната воля.

Дали животът им ще стане по-лесен след инсталирането на вятърна турбина, или напротив ще внесе смут в досегашния им хармоничен живот? Ноа среща любовта в лицето на момиче от цивилизацията. Дали тя ще бъде първия външен човек, дошъл да живее в Браунтаун? На неговите плещи ще падне и отговорността за дома, когато майка му Ейми се подлага на изследвания заради здравословни проблеми.

Вижте и

Не пропускайте да си отговорите на всички тези въпроси в новите и вълнуваща епизоди на „Дивото семейство от Аляска“ на Discovery Channel от 16-и септември, събота, от 21:00 ч.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре