Сега четете
Netflix вече може да стриймва HDR видео за Note 8

Netflix вече може да стриймва HDR видео за Note 8

Netflix добави Galaxy Note 8 към списъка със смартфони, които поддържат стрийминг на HDR съдържание. Поддържаните досега модели бяха LG V30, SonyXperia XZ1 и XZ Premium. За да могат да се възползват от HDR видео на своя смартфон, абонатите на Netflix трябва да ползват най-високия абонаментен план на услугата.

142162-phones-news-netflix-confirms-hdr-compatibility-with-samsung-galaxy-note-8-and-lg-v30-image1-24qtotmcfr
HDR предлага по-добро съотношение на контраста и по-точно възпроизвеждане на цветовете. И тук обаче има различни подвидове на технологията, сред които Dolby Vision и HDR10+. Netflix може да стриймва съдържание и в Dolby Viosion, но само за LG G6.

Междувременно Samsung Galaxy Note FE беше изчерпан два месеца след премиерата си

note7bottomedge
Експлозивен или не, Samsung Galaxy Note 7 си остава добър телефон и свидетелство за това е фактът, че преработената му версия се изчерпа напълно само за два месеца.Samsung пусна Galaxy Note FE в родината си в началото на юли и към момента апаратът е напълно разпродаден.

Вижте и

Технологичният гигант е успял да пласира почти 400 000 бройки от телефона на цена от 620 долара. Това е с 265 долара по-евтино от оригиналната цена на Samsung Galaxy Note 7 при премиерата му в Южна Корея. В същото време, единствената сериозна разлика между двете версии икапацитетът на батерията – злополучният Samsung Galaxy Note 7 се предлагаше с 3500 mAh батерия, като след това компанията намали капацитета ѝ до 3200 mAh.

 Към момента, Samsung няма планове да продава още бройки от Samsung Galaxy Note FЕ в страната. Все още обаче се разглежда вероятността телефонът да бъде пуснат глобално – нещо, което със сигурност ще доведе до още значителни продажби.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре