Netflix вече може да стриймва HDR видео за Note 8

Netflix добави Galaxy Note 8 към списъка със смартфони, които поддържат стрийминг на HDR съдържание. Поддържаните досега модели бяха LG V30, SonyXperia XZ1 и XZ Premium. За да могат да се възползват от HDR видео на своя смартфон, абонатите на Netflix трябва да ползват най-високия абонаментен план на услугата.

142162-phones-news-netflix-confirms-hdr-compatibility-with-samsung-galaxy-note-8-and-lg-v30-image1-24qtotmcfr
HDR предлага по-добро съотношение на контраста и по-точно възпроизвеждане на цветовете. И тук обаче има различни подвидове на технологията, сред които Dolby Vision и HDR10+. Netflix може да стриймва съдържание и в Dolby Viosion, но само за LG G6.

Междувременно Samsung Galaxy Note FE беше изчерпан два месеца след премиерата си

note7bottomedge
Експлозивен или не, Samsung Galaxy Note 7 си остава добър телефон и свидетелство за това е фактът, че преработената му версия се изчерпа напълно само за два месеца.Samsung пусна Galaxy Note FE в родината си в началото на юли и към момента апаратът е напълно разпродаден.

Технологичният гигант е успял да пласира почти 400 000 бройки от телефона на цена от 620 долара. Това е с 265 долара по-евтино от оригиналната цена на Samsung Galaxy Note 7 при премиерата му в Южна Корея. В същото време, единствената сериозна разлика между двете версии икапацитетът на батерията – злополучният Samsung Galaxy Note 7 се предлагаше с 3500 mAh батерия, като след това компанията намали капацитета ѝ до 3200 mAh.

 Към момента, Samsung няма планове да продава още бройки от Samsung Galaxy Note FЕ в страната. Все още обаче се разглежда вероятността телефонът да бъде пуснат глобално – нещо, което със сигурност ще доведе до още значителни продажби.

Коментирайте първи тази публикация на "Netflix вече може да стриймва HDR видео за Note 8"

Оставете коментар

Имейлът ви няма да бъде публикуван.


*