Сега четете
Хекимян атакува Валери Симеонов за отпуската му, той атакува

Хекимян атакува Валери Симеонов за отпуската му, той атакува

валери симеонов антон хекимян

Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян попадна под ударите на вицепремиера Валери Симеонов. Журналистът, който отново се появи на екран след кратка лятна отпуска, направи голяма грешка още в началото на разговора с госта си. Той реши да прояви интерес дали Симеонов е почивал това лято, но получи неочаквано остър отговор: „За разлика от вас, аз не съм почивал!”.

Като цяло Симеонов не спря да контрира домакина си през целия разговор. Докато говореше за акциите си по Южното Черноморие, Хекимян се опита да зададе няколко въпроса, които предизвикаха вицепремиера отново да накара журналиста да се чувства виновен, че си е взел малко отпуска и затова задава неуместни въпроси.
„Вие не гледате ли телевизия? Акцията ми е от месец май!

Стига сте търсили конфронтация. Това ли ви е работата?”, разгневи се той, накаран да коментира измислените от опозицията „сътресения” в управляващата коалиция.

Вижте и

Иначе, по думите му, проблемите по българското Черноморие не можели да се решат за един сезон. „Всички институции 2 месеца съвестно си вършиха работата и си личи. 27 години в туризма са създавани едни порочни зависимости. Трябваше да се сложи край на тези зависимости. Направих 2 посещения, за да дам модел, който работи и до момента. Досега никой до момента не е успял да ме упрекне в някаква зависимост”, каза още Симеонов.
Слънчев бряг – шумен, арогантен и побъркващ хората, с високи децибели е само 5.6%. Всичко останало са семейни туристи”, отсече политикът.

И се похвали, че първата битка срещу нарушителите по родното Черноморие вече е спечелена. „За мен беше голямо удоволствие да възстановявам реда напук на нарушителите“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре