Сега четете
Приключи „Алея на книгата“ във Варна 

Приключи „Алея на книгата“ във Варна 

20170806_204659.jpgНад 60 издателства се включиха в „Алея на книгата“ във Варна. Официалното откриване беше на 28 юли от 18 часа. А закриването снощи малко след 22.00 часа

Шатрите на издателствата бяха разположени в пространството от хотел „Черно море“ до Фестивалния и конгресен център. И тази година имаше обособен литературен кът, в който ще се състояха премиери на книги, срещи с писатели и преводачи и интригуващи дискусии. Не бяха забравени и най-малките, за които имаше детски работилнички.

Тази година по време на „Алея на книгата“ се отбелязаха 90-ата годишнина от провеждането в морската столица на първата национална литературна изложба у нас. Тя се е състояла на 18 юли 1927 г. във Варна.

„Алея на книгата“ е уникален формат, който през последните години се утвърди като най-мащабното пътуващо книжно изложение в България.

Вижте и

Любословие.БГ поздравява  Издателство „Милениум“ за фурора предизвикан с най-продаваната книга не само на техния прекрасен щанд, но и по време на целият празник за книгата във Варна –  „Интервюта с Путин“. Книгата събира записите от десетки срещи между изтъкнатия американски кинорежисьор и документалист Оливър Стоун и президента на Русия Владимир Путин, които протичат с прекъсвания в продължение на повече от две години. В тях за първи път руският държавен глава е подложен на „кръстосан разпит“ и отговаря на всякакви въпроси, без ограничение в темите и формулировката им. Препоръчваме ви да я прочетете.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре