Водка „Смирноф“ се подиграва с руската връзка на Тръмп

От прочутата водка „Смирноф“ леко се надсмиват с новата си реклама на американския президент Доналд Тръмп.

Новото послание на компанията е: „Произведено в Америка, но ние ще сме щастливи да говорим за връзките си с Русия под клетва“.

„Смирноф“ е собственост на британската Diageo, но е създадена в Русия през 1864 г. и една от най-добре продаваните марки алкохол в света, напомня „Индипендънт“.

Новото изречение очевидно е препратка към скорошните проблеми на президента Тръмп, тъй като той е изправен пред по-задълбочено разследване на ФБР и на комисиите в Конгреса за предполагаеми връзки с Русия по време на предизборната му кампания.

През миналата седмица бившият шеф на ФБР Джеймс Коми в свои показания обяви, че Тръмп му е оказвал натиск да спре разследване за комуникация между ключови съветници на сегашния президент и представители на руското разузнаване.

В своите показания Коми предположи, че е бил уволнен, защото е настоявал да разследва връзките в Русия. Той цитира Тръмп, който му казал, че се „надява“, че Коми ще намери начин да сложи край на проучванията.

Според Тръмп версията на бившия шеф на ФБР е некоректна. В неделя сенаторите поканиха Тръмп да свидетелства под клетва, след като той каза, че е „100%“ готов да отговаря на въпроси, свързани с разследването на руската връзка.

Коментирайте първи тази публикация на "Водка „Смирноф“ се подиграва с руската връзка на Тръмп"

Оставете коментар

Имейлът ви няма да бъде публикуван.


*