Сега четете
Младият Марлон Брандо на корицата на “Биограф”

Младият Марлон Брандо на корицата на “Биограф”

Лайза Минели, Ивайло Христов, Стефка Янорова, Гойко Митич и новият френски президент Макрон са сред останалите герои в юнския брой #69

Cover#69

Марлон Брандо с рядък кадър от първите години на световната му слава е корицата на новия юнски брой на “Биограф”, който вече е на пазара. Най-голямото българско списание отделя 22 страници на холивудската легенда, проследявайки всички ключови моменти от живота и кариерата му с много снимки, цитати и факти.

Брандо беше на корицата и на дебютния брой на Biograph преди 6 години. Там обаче бе в ролята на Кръстника от едноименния филм и акцентът се поставяше върху съдбата на култовата екранизация по романа на Марио Пузо. Сега го виждаме в съвсем друга светлина, четвърт век по-рано – прелъстително красив и самонадеян, като необуздано животно, от което не можеш да свалиш поглед. Това е образ, който олицетворява една цяла епоха в това изкуство, както мерна единица за артистичен гений, пише в уводната си статия “Биограф”.

69-ият том на списанието поставя акцент върху киното и сценичните изкуства с още няколко знакови интервюта – с актьора-режисьор Ивайло Христов, актрисите Стефка Янорова и Ирен Кривошиева и именития оператор Венец Димитров. В добавка към тях и тази тема са статиите, посветени на оперната прима Соня Йончева и на легендарния Гойко Митич, който отново се подвизава в телевизионния ефир.

Вижте и

Холивудската легенда Лайза Минели, новият френски президент Еманюел Макрон и жена му Бриджит, любимият писател на няколко поколения деца Джани Родари и легендата на Формула 1 Хуан Мануел Фанджо са сред останалите герои на очерци в юнския брой на елитното издание.

Content_69

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре