Сега четете
„Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ е предпремиерно в кината

„Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ е предпремиерно в кината

POTC5 BG poster (1)Най-известният пират в киното – капитан Джак Спароу се завръща на голям екран предпремиерно днес. След шестгодишна пауза Джони Деп отново влиза в ролята на леко шантавия герой в Карибски пирати: Отмъщението на Салазар, за да се изправи срещу един от най-зловещите злодеи – самият капитан Салазар (в чиято роля ще видим Хавиер Бардем). Този път Джак Спароу ще трябва да се пребори с… мъртъвците, за чието проклятие той носи пряка вина. Един зловещ испански мореплавател е по петите на Джак и е твърдо решен, че ще отмъсти за това, което му е причинено преди години. На страната на Спароу застават младият бунтар Хенри Търнър, син на дългогодишния приятел на Спароу – Уил Търнър, и интелигентната млада дама Карина Смит.

От днес Карибски пирати: Отмъщението на Салзар е предпремиерно в кината на 3D и 4DX, а от утре можете да гледате филма премиерно на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си роля на безрасъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу. Карибски пирати: Отмъщението на Салзар заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак. Той, обаче, е мишена заради личната си история с капитан Салазар. Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но – за да го намери – той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. На руля на Умиращата чайка, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре