Сега четете
Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева скрепиха брака си с втори син

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева скрепиха брака си с втори син

petar-bakardjiev-gergana-gunchevaСпортният журналист Петър Бакърджиев се сдоби с второ дете. На 5 април съпругата му – бившата миска Гергана Гунчева, го дари с още един син на име Максим.

Бебето проплака в известна столична частна болница, където родилката била обслужвана като принцеса и се радвала на всякакви екстри, пише „Таблоид“. Запознати издават, че щастливият татко развълнувано съобщил щастливата вест на колегите си от Би Ти Ви и черпил до сутринта за появата на новия член в семейството.

Няколко месеца след сватбата през 2013 Гунчева обяви, че двамата ще стават родители, а първородният им наследник Самуил дойде на бял свят през април 2014 г.

Самият Петър признава, че бебето коренно е променило живота им. Злите езици разправят, че след появата на малкия човек журналистът се превърнал в мъж под чехъл, който тичал след полата на жена си и угаждал на всичките й прищевки. Той поел почти изцяло грижите за хлапето, за да може младата майка да си почива и да ходи на разкрасителни процедури, с които да възстанови фигурата си отпреди раждането. Готвенето и чистенето в дома им също били негово задължение– къдрокосата красавица категорично отказвала да се занимава с битовизми, а Бакърджиев като един влюбен мъж правел всичко, само и само да я задоволи.

Вижте и

За да скрепят още по-силно брака си, двамата се решили на второ дете и опитите им бързо се увенчали с успех. Гунчева до последно пазела бременността си в тайна и за нея знаели само най-близките й. За втория си син родителите харесали името Максим, а изборът им бил спонтанен. „Бяхме на екскурзия с наши приятели в Полша и един от тях се казваше Максим. Още тогава името много ни хареса. Иначе малкият е набит и трътлест – явно ще е щангист! Но пък е красив като майка си!“, пошегува се Бакърджиев пред камерите на Би Ти Ви.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре