Сега четете
БИК и НБУ организират международно изложение

БИК и НБУ организират международно изложение

header6-b72f4f8cДомакин на събитието е Библиотечно-информационният център на Технически университет в София, в което ще участват научни издателства и търговски представители от Европа.
Програмата на изложението включва представяне на електронни списания и книги в областта на хуманитарните и социалните науки и демонстрации на технологични решения в областта на дигитализацията.

С изложбени щандове и презентации ще бъдат представени научните издателства и агрегатори Alexander Street, a ProQuest Company, AYA Msolutions ЕООД, Brill, CEEOL GmbH, De Gruyter, EBSCO Information Services, Emerald Publishing, EMIS, a Euromoney Institutional Investor company, Euromonitor International, ProQuest и Сиела норма АД.

БИК е сдружение с нестопанска цел и е единственото обединение на библиотеки в България, което съдейства за разпространяване на електронни ресурси с научно съдържание. Създадено е през 2002 г. от Нов български университет (НБУ), с подкрепата на Американски университет в България (АУБГ), Технически университет (ТУ) , София и Стопанска академия, Свищов.
Покана и подборна програма можете да намерите на

Вижте и

адрес: http://www.bic.bg/bibliosvjat.html . Регистрацията е отворена до 30-ти април.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре