Сега четете
Излезе видеото към българската песен за Евровизия

Излезе видеото към българската песен за Евровизия

видеото към българската песен за ЕвровизияОфициалният видеоклип на българската песен за Евровизия „Beautiful Mess“ на Кристиан Костов – беше представен в ефира на БНТ1 – в предаването „Още от деня“.

Видеото към песента, с която България участва в известния конкурс, вече е достъпно в социалните мрежи. Вчера стана ясно също, че Кристиан ще пее под номер 16 във втория полуфинал в Киев на 12 май.

Снимките на видеоклипа към песента „Beautiful Mess“ продължиха 20 часа. А Кристиан и за миг не показа наличие на умора.

Кристиан Костов: „Всеки път когато снимам какъвто и да е клип, сякаш имам някаква супер сила, ставам някакъв супер човек. Мога да не ям, да не пия, от 6 сутринта бачкаме и чувствам се супер!“

Освен Крис в клипа участват 35 момичета и момчета. Режисьор на видеото, продуцирано от Вирджиния Рекърдс и Symphonics, е Люси Иларионов, оператор – Андрей Андреев. С тях двамата Кристиан реазилиза и проекта „Вдигам Level“.

Люси Иларионов, режисьор: „Страхотен професионалист. Въпреки годините, искам да ти кажа, че се справя уникално, разбира перфектно и честно казано аз мисля, че ще направим един много много хубав продукт, който да представи не само него, а и България по най-добрия начин“.

Вижте и

Сценарият беше поверен на хореографа Милен Данков, с когото изпълнителят също вече е работил по дебютния си клип „Не си за мен“.

Кристиан Костов: „Много съм доволен от работата, която свършихме, много съм доволен от това, което правим в момента, много съм доволен от екипа. Всичко върви по-добре отколкото си мислех.

Кристиан го чака още много работа. За да представи песента си, утре заедно с екипът си изпълнителят заминава на промо турне. Първата точка е Лондон, следват Тел Авив, Амстердам и Мадрид. Междувременно Крис ще се върне за ден в британската столица, защото е специален гост в големия концерт на „Фондацията“ и „Щурците“, които ще слушат 2000 души от българската общност.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре