Сега четете
Вензи и група „Скандау“ представиха новото си парче по нестандартен начин в ефир

Вензи и група „Скандау“ представиха новото си парче по нестандартен начин в ефир

12362ecf4bc65e7e3dfac8c14f5a1d0aПоследните светски събития и новини коментира гостът в студиото на „ДНЕС“ Асен Манасиев. Той обсъжда последните новости от животите на известните личности във и извън България и споделя няколко любопитни факта.

Често главоболията, болките в кръста и краката са резултат от неподходящи обувки. У нас вече е на разположение модерна система за анализ и изработване на индивидуални стелки за всеки един човек. В студиото на „ДНЕС“ д-р Гергана Багалийска говори по темата.

„Внимавайте при избора на обувки за децата си. Много е важно какви са стелките на детските обувки. От тях зависи походката и стойката да човека. Дами, не избирайте по-високи обувки от 10 см.“, сподели д-р Гергана Багалийска.

Гости в студиото са едни от любимците на българската музика група Скандау и Вензи. „Шесто чувство“ е най-новият им съвместен проект.

„Приятели сме от деца. Още от първата ни среща имаше шесто чувство, че ще си паснем. Правим музиката, която харесваме“, споделиха изпълнителите в студиото.

Вижте и

На 30 март, ексклузивно за Bulgaria ON AIR, ще бъде представен трейлърът на новия филм на Люк Бесон. Става дума за супер продукцията „Валериан и градът на хилядата планети“. Христо Дерменджиев е нашият специален гост, той разказва за интересни детайли и факти от заснемането на филма, както и за голямата заявка, която прави в света на киното.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре