Сега четете
Струва ли си да умреш заради няколко лайка повече?

Струва ли си да умреш заради няколко лайка повече?

Десетки хиляди коментари с критики заляха един от най-известните руски модели в мрежата

Вики Одинцова

Източник: Instagram

Виктория Одинцова e само на 23 години, но вече е известна не само в родната си Русия, но и по целия свят.

„Най-хубавото нещо в Русия след водката“, така доскоро я описваха в местната преса. Красивата дама прави добри пари от реклама в социалните мрежи и всекидневно спира дъха на милионите си последователи в Instagram.

Но когато идеите за красиви кадри на пищната рускиня се изчерпват, тя решава да направи нещо екстремно.

Струва ли си да подложиш живота си на риск заради няколко лайка повече, това се питат нейни верни фенове, след като видяха последното й видео. На него красавицата е в Дубай, където решава да си направи няколко снимки на най-високия небостъргач в света. На 306 метра от земята Виктория увековечи момент, в който виси от балкона, хванала единствено ръката на симпатичен блондин.

Само миг невнимание и красивата брюнетка можеше да остане в историята като част от криминалната хроника на Обединените арабски емирства.

Култът към все по-екстремните видеоклипове вече има страховити измерения. Сред феновете на Виктория явно са останали и разумни хора, които не й спестиха критични коментари за опасното й поведение.

„Защо ти е да правиш подобна глупост?“

Вижте и

„Страшно опасно, незаконно и безотговорно!!! Пускаш подобни клипове само и само да имаш повече последователи!“, възмутени са някои потребители.

Примерът, който дава на малките момичета и тийнейджърките, може да има пагубен ефект, смятат много бивши фенове на моделката.

Вижте скандалното видео!

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре