Сега четете
Тръмп: Няма доказателства за руски хакерски атаки

Тръмп: Няма доказателства за руски хакерски атаки

снимка: ЕПА/БГНЕС
снимка: ЕПА/БГНЕС

Няма доказателства, че руски хакерски атаки са повлияли на резултата от президентските избори в САЩ, заяви говорител на Доналд Тръмп.

Би било безотговорно да се правят изводи, преди да бъде получен окончателният доклад на разузнаването, аргументира се Нюз Шон Спайсър – говорител на избрания за президент Доналд Тръмп.

„Има нула доказателства, че те са повлияли на изборите“, каза пред Фокс Нюз Шон Спайсър, който ще стане прессекретар на Белия дом, след като Тръмп встъпи в длъжност на 20 януари. Спайсър уточни пред Си Ен Ен, че Тръмп ще се запознае с доклада щом бъде завършен тази седмица.

В събота Тръмп предупреди да не се прибързва с обвинения срещу Русия за хакерските атаки срещу електронни пощи в САЩ. Бъдещият американски президент неведнъж е призовавал за по-близки отношения с руския президент Владимир Путин, отбелязва Ройтерс.

Сенаторът републиканец Джон Маккейн, председател на сенатската комисия за въоръжените сили, насрочи за четвъртък заседание, което ще бъде посветено на киберзаплахите от чужбина. Новият Конгрес, избран на 8 ноември, вчера встъпи в длъжност.

Вижте и

 

източник: КРОСС

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре