Сега четете
Най-добрите фотографии в света за 2016 година гостуват у нас

Най-добрите фотографии в света за 2016 година гостуват у нас

Sony World Photography Awards – най-големият фотографски конкурс в света, представя специална експозиция от 30 селектирани за финален кръг и отличени с награди снимки от изданието на конкурса за 2016 г., която бе открита вчера в Park Center Sofia /атриум, 1 етаж/. Изложбата гостува от 14 до 20 ноември и в нея участва и най-добрата снимка от националния конкурс за България – „Белоснежка и червенорозка“ на фотографа Иван Кавалджиев, който бе и специален гост на откриването.

Избрани сред рекордните 230 103 подадени снимки от 186 държави, тези завладяващи творби показват най-доброто и най-оригиналното от модерната фотография през изминалата година и представят най-впечатляващите фото-проекти от целия свят. Те са вдъхновяващи, провокиращи размисъл, нестандартни – образци на съвременното визуално изкуство.

Световните награди за фотография на Sony 2017

Sony World Photography Awards е вече отворен за участие. Най-значимият фотографски конкурс, организиран от Световната фотографска организация, ежегодно отличава най-добрите фотографии в света – както от изгряващи таланти, така и от утвърдени творци. През 2017 година той ще отбележи своя 10-годишен юбилей.

Всички фотографи са поканени да се включат със свои творби без такса участие в някои от четирите раздела на конкурса: Професионалисти, Любители, Младежи и Студенти на www.worldphoto.org. Изданието за 2017 г. включва и нови категории във всички раздели, които предизвикват фотографите да разширят границите на творчеството си.

Sony World Photography Awards дава големи предимства на печелившите фотографи, включващи:

Вижте и

  • Последно фотографско оборудване от Sony
  • $25,000 (щ.д.) за носителя на отличието Фотограф на годината
  • $5,000 (щ.д.) за победителя сред любителите
  • Висококачествено фотографско оборудване от Sony за носителите на Националните награди
  • Участие в изложбата на Sony World Photography Awards в Лондон
  • Участие в ежегодния албум на победителите от Sony World Photography Awards
  • Световна публичност и широко признание

Наред с конкурсите за професионалисти, любители и младежи, отворен е и Националния конкурс на България, търсещ да отличи най-добрия български фотограф. Участници в него ще бъдат българите, подали снимки в някоя от десетте категории за любители на творческото състезание. Тази специална награда предлага невероятна възможност на всички тях да демонстрират своята работа на световно ниво и да бъдат отличени и признати наравно с водещите фотографи в света.

източник: kaldata.com

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре