Сега четете
Главният оператор на Bulgaria ON AIR с лекция за тънкостите в занаята

Главният оператор на Bulgaria ON AIR с лекция за тънкостите в занаята

%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%be%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%b0-bulgaria-on-airОператорът на Bulgaria ON AIR Димитър Розов ще изнесе лекция за операторско майсторство в галерията за фотография SYNTHESIS на 16 ноември от 19 часа. Димитър е част от телевизията почти от самото начало. Работи като главен оператор новини и предавания и е един от най-добрите професионалисти в тази област в България. Завършил е операторско майсторство във Варненски свободен университет.

Гради кариерата си в телевизията паралелно със странични проекти, някои от които са с престижни отличия. Димитър е снимал музикални клипове (един от тях на група „Остава“ – бел. ред.), реклами и корпоративни видеа. Той е главен оператор на пълнометражния филм „Нощта на мечтите“ (2013), снима и лентата Carnival games (2016), както и няколко късометражни ленти.

Опитът му е достатъчно богат, за да изнесе обучение на тема: „Оператор за и извън телевизия или как можем да изкараме пари като оператори“. Ще засегне  теми както  за триковете в снимането – на видовете репортажи, документалното кино, снимане на събития, така и за нужната техника. Димитър ще разкаже и за известните оператори в Холивуд, започнали кариерата си като репортажни фотографи. Като човек, който от години работи в телевизия, ще засегне и темата колко е важно да се работи в екип успешно.

Вижте и

Повече за събитието може да видите тук.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • Прекрасно е, когато един млад човек е така амбициозен да се развива в нещо, което харесва, да работи в страхотна телевизия, да има странични проекти и така нататък. Трябва да има повече такива млади хора!

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре