Сега четете
Дончев: Щом даваш обещание, трябва да го изпълниш

Дончев: Щом даваш обещание, трябва да го изпълниш

t-donchevТака Томислав Дончев отговори на въпроса „хвана ли дикиш“ обяснението на Бойко Борисов, че ГЕРБ е първа на президентските избори, защото ген. Румен Радев е подкрепен от Инициативен комитет, а не директно от БСП. Попитан директно дали е бил част от групата, която е искала да се подаде оставка веднага на заседанието на ГЕРБ след края на изборния ден, вицепремирът отговори, че не е вярно, че имало инфрактно заседание.

Моята теза беше, че щом премиерът е дал такова обещание, няма как да се отметне, подчерта Дончев. Той обясни, че другата група, начело на която били Владислав Горанов и Лиляна Павлова, давала прагматични аргументи против оставка – как икономиката върви. В повечето сектори правителството се справя добре, беше оценката на Томислав Дончев.

Дали сме сбъркали, ще се види след седмица, добави Дончев пред Нова телевизия. Той добави, че ГЕРБ още не са загубили тези избори – всичко зависи от начина на комуникация. Вицепремиерът не пожела да коментира дали ако той беше кандидатът на ГЕРБ, резултатът щеше да е друг. БСП и ДПС очевидно играят в един отбор – хоризонтът е отвъд президентските избори, гледа се към парламентарни избори. Усилията им са да намерят трети играч, не знам кой ще е, каза Дончев. Припомняме, че вчера вечерта (6 ноември) като трети играч Бойко Борисов видя ДСБ.

Относно журналистическо разследване, според което ГЕРБ са принуждавали да се гласува за Цачева чрез изнудване с продажба на дърва, вицепремиерът беше категоричен – ако се окаже вярно, въпросните членове на ГЕРБ трябва да бъдат изключени.

Вижте и

 

Източник: actualno.com

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре