Сега четете
Бойко Борисов няма да подава оставка въпреки резултатите

Бойко Борисов няма да подава оставка въпреки резултатите

zx450y250_2858193ГЕРБ се представи добре. Нека да видим крайните резултати, все пак разликата е около един процент и докато дойдат всичките резултати ще изчакаме.  Това заяви премиерът по повод обещанието му да даде оставка, ако Цецка Цачева загуби на първия тур. Напомни му го Сашо Диков.

Цачева и контраадмиралът направиха добра компания, изненадаха ме резултатите на Реформаторския блок, заяви Борисов. Представянето на Трайков е много слабо, допълни той.

Мобилизираме се за втори тур има реален шанс да ги победим. Извадихме си поуки къде сме се представили по-зле. Ако изгубим балотажа, отиваме на предсрочни избори, излизаме от управлението. Това е новото обещание на Борисов. В следващия понеделник ще дадем оставка, ако загубим, защото ние на първи тур сме най-силната политическа партия. Никога няма да се отметна от казаното, но за една седмица няма да правя какофония в държавата, поясни Борисов. Цачева безспорно е най-подготвения кандидат за президент, каза премиерът.

„Убедена съм, че гражданите ще направят правилна оценка и няма да рискуват бъдещето на децата. Призовавам за втори тур всички, които помнят тоталитаризма, да се сетят, че ние от ГЕРБ работим за хората и бизнеса“, каза Цачева.

Вижте и

Удар за Бойко Борисов на президентските избори – така агенция Франс прес озаглави кореспонденцията си за първите данни на екзитполовоте за президентските избори у нас.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре