Сега четете
Ромски бой „приземи“ самолет (видео )

Ромски бой „приземи“ самолет (видео )

composite-planethug Самолет, пътуващ от Бксел до Малта, трябваше да кацне в Пиза заради масов бой на борда, съобщи „Сън“, цитиран от Факти.бг.

Счита се, че започналите боя са от ромски произход. В мелето възрастна жена била ударена по главата, като шамари изяла и една от стюардесите.

Пътниците са били принудени да се включат в разправията, за да разтърват биещите се. В един момент капитанът трябвало да обяви, че подобно поведение е „неприемливо“, преди да приземи самолета аварийно.

Един от пътниците в самолета Томи Енгере заснел боя. Пред „Сън” той споделил, че по време на ужасяващия инцидент си помислил, че мъжете ще се опитат да отворят вратата на самолета, за да го принудят да кацне. Той разказва още, че хаосът е продължил 10 минути преди екипажът да вземе мерки за аварийно кацане. Той описва биещите се „като хора, най-вероятно от Източна Европа, с ромски черти“.

Полицията е арестувала побойниците веднага след кацането на самолета.

От Ryanair заявиха пред MailOnline: „Полетът от Брюксел за Малта бе отклонен към Пица, след като определен брой пътници са нарушили реда на борда. Самолетът е кацнал нормално и четирима пътници са били отведени от полицията, след това самолетът е продължил към Малта. Няма да толерираме подобно поведение на борда на нашите самолети по всяко време. Гарантирането на сигурността и комфорта на нашите клиенти, екипаж и машина са приоритет номер едно за нас”. 

Вижте и

Ето и публикуваното в youtube видео, заснето от Томи Енгере:

https://youtu.be/dvA0tlr7qrQ

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре