Сега четете
Министър Павлова откри най-дългия саниран блок

Министър Павлова откри най-дългия саниран блок

102334-pavlova
Министър Павлова връчи удостоверението за въвеждане В експлоатация, което е с дата 24 октомври, на двете председателки на сдружението, благодарение на което санирането стана факт.
Тя пряряза и лентата, заедно с кмета Тодор Попов, областната управителка Гинче Караминова и двете дами от блока. Малко момиченце също им помагаше, а в началото на официалната церемония отец Сидер от църквата „Света Петка“ отслужи тържествен водосвет. За много от живеещите събитието се превърна в истински празник.

Гостенката намери време да поговори с тях извън официалните речи. Сред почетните гости бяха и представители на фирмите изпълнители „СТРОЙМОНТАЖ“ ЕООД, ДЗЗД „РТ Корект“, София с членове на обединение: „Енерджикорект“ ЕООД, София, „РТ Консултинг“ ЕООД, Пловдив, и „Стройинвестконсулт 2013“ ЕООД, село Железница.

Имаше почерпка, питка със сол и мед, девойки в народни носии, балони.
В небето полетяха дори три бели гълъба, пуснати от министър Павлова, кмета и областната управителка: – Районът е гълабарски и по време на санирането бяха разбутани доста гълъбарници по горните етажи, сега трябва да компенсираме – пошегува се по този повод Тодор Попов, след което разясни символиката на трите гълъба:

– Това е нашето послание, че когато сме позитивни, добронамерени и обединени около една обща цел, В случая – градът ни да изглежда по-добре, можем да постигнем много неща. Мисля, че го показахме.

Вижте и

Дата: 26.10.2016 02:35
Източник: Знаме – Пазарджик – стр. 1; 2

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре