Сега четете
Октомври е месец на пицата

Октомври е месец на пицата

%d0%bf%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%87%d0%be%d0%b7%d0%b0Най – сетне нашите мечти се сбъднаха. Изследване, проведено в Лондон, разкри че яденето на пица води до загуба на излишни килограми.Не, това не е шега. Важното е да знаете кога и как да консумирате най-обичаната храна – пицата.
В реалността диетите са кошмар, а лишението от любими ястия, води до депресии. Октомври е месецът за пицата, в който спокойно може да си позволите поне веднъж седмично да хапнете по няколко парчета, съобщават от foodpanda. Изследването показва, че ако веднъж седмично ядете пица, вие няма да напълнеете, а и ще се чувствате много по-мотивирани и щастливи.
Неделя е най- подходящият ден за това, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица. В резултатите от изследването пише, че е ако хапвате пица два пъти в седмицата до 13:00 часа, това няма да повлияе на вашите килограми, а напротив, ще стимулира организма ви да започне да гори калории, стига да не преяждате с вредни храни, през останалото време на деня.
Добре е да имате предвид, че най- здравословната пица е тази която съдържа качествено брашно и пресни продукти- домати, моцарела, пресен босилек и зехтин. Тези, които съдържат лютиви подправки, също са подходящи за хора, които искат да бъдат здрави и с добра визия. Лютото е един от най- добрите вкусове в борбата с килограмите.
БГНЕС
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре