Сега четете
Тече конкурсът за фотолюбители „Моето варненско лято“

Тече конкурсът за фотолюбители „Моето варненско лято“

20150105214930-cameraВ срок до 1 септември продължават двата конкурса – за млад предприемач или мениджър в областта на туризма, както и любителския ученически фотографски конкурс „Моето варненско лято“.

Конкурсите се организират от дирекция „Туризъм“ към Община Варна.

Критериите за включване в надпреварата за млад предприемач в туризма са следните: – възраст – от 18 до 33 навършени години, минимум 3 г. професионален опит в областта на туризма на територията на община Варна – хотелиерство и ресторантьорство; иновативност, творчески подход, постигнати трайни резултати.

Номинираните кандидати трябва да представят 1 страница разработен материал за своето лично виждане и отношение за развитието на туризма във Варна на тема „Какво бих подобрил в развитието на туризма във Варна, ако зависи от мен (ако съм кмет?)“.

Голямата награда в конкурса е участие в международното туристическо изложение WTM Лондон, която се предоставя от Община Варна. Подготвена е и поощрителна награда – уикенд за двама в наш курортен комплекс, предоставя се от партньорите от туристическия бранш.

Фотографският конкурс „Моето варненско лято“ е предназначен за ученици и студенти от Варна, без ограничение на възрастта.

Вижте и

Те трябва да изпратят до 3 снимки, които са тематично свързани с Варна – брегът, морето, новата визия на града. Изображенията трябва да са дигитални в JPEG формат, с минимален размер 1,5 MB (2048/3088 ppi, 300 dpi)“.

Получените фотографии ще бъдат включени в изложба, посветена на лято сезон 2016, която ще бъде открита на 27 септември – Международния ден на туризма.

Срокът за представяне на снимките – до 1 септември 2016 г. разпечатани в А4 формат, запечатани в плик с обозначени данни на подателя: трите имена и телефон за контакт. Място за предоставяне на снимките: Туристически информационен център (под Козирката) и качени на посочения електронен адрес.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре