Сега четете
Discovery Channel излъчва новия 12-и сезон на отличената с награда „Еми” поредица – „Смъртоносен улов”

Discovery Channel излъчва новия 12-и сезон на отличената с награда „Еми” поредица – „Смъртоносен улов”

Discovery Channel излъчва новия 12-и сезон на отличената с награда „Еми” поредица - „Смъртоносен улов”Една от най-дългогодишните поредици на Discovery Channel - „Смъртоносен улов" се завръща за нов 12-и вълнуващ сезон на 23-и август от 22:00 часа. Отличеното с награда „Еми" предаване ще запознае зрителите с най-младия капитан в историята на предаването, както и с поредица от непредвидени ситуации, с които екипажите ще трябва да се справят, за да осигурят оцеляването си сред леденостудените води край бреговете на Аляска.

Новият кораб, който ще се включи в 12-ия сезон на поредицата, пази разтърсваща семейна история. Негов капитан е 23-годишният Шон Дуайър, който е най-младият командир в историята на поредицата. Бащата на Шон – Пат е бил рибар в Берингово море, но през 2013 г. загива от тежка болест. Преди да умре, той купува кораба „Брена Ей“, за да подсигури бъдещето на съпругата и сина си. От този момент нататък Шон и майка му работят рамо до рамо и изкарват прехраната си благодарение на завещания от Пат занаят.

В новия, изпълнен с адреналин сезон Сиг влиза в конфликт с бившето си протеже, който се превръща в негов съперник, а Джош Харис губи контрол над „Корнелия Мари“. След окончателното заминаване на Елиът Нийс, новият капитан на „Сага“ Джейк Андерсън трябва да отърве кораба от лошия му късмет. Сега, с избрания лично от него екип, младият капитан може да обвинява само себе си, ако се провали.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре