Сега четете
Карбовски се завръща, твърдят медии

Карбовски се завръща, твърдят медии

martin_karbovskiСлед две години извън ефир Мартин Карбовски се завръща на екран, пише „Всеки ден“. Скандалният журналист отново ще разказва бруталните си истории в съботния следобед – този път по Би Ти Ви.

От всички големи телевизии в страната Карбовски досега не е бил само в Би Ти Ви. Години наред той се изявява в различни формати на БНТ – като се започне от „Каналето“ и се стигне до „Всяка неделя“. После се мести в Нова телевизия със свои авторски предавания. А преди три години изкарва година в ефира на силната по онова време ТВ7. След краха, който медията преживя, той остана без ангажимент доста време, но сега вече е подписал договор с Би Ти Ви, твърдят източници на „Всеки ден“.

Предаването, което Карбовски ще прави, ще бъде от типа на предишните му „Отечествен фронт“ и „Фронтова линия“ и ще разказва характерните за стила му истории, които са фрапиращи със своята абсурдност и бруталност. Все още не се съобщава точно как ще се казва новото предаване, но вече е уточнено, че ще тече между 17 и 18 часа всяка събота. Точно в този отрязък от време до миналата година вървеше благотворителното шоу на Наталия Симеонова „Предай нататък“. Сега се говори, че тя отивала в Нова.

В същия часови пояс, в който ще тече шоуто на Карбовски, в момента конкуренцията от Нова пуска „Съдби на кръстопът“, а от 18 часа до новините в 19 – документалната поредица „Ничия земя“. От медията все още не издават дали от есента планират да пуснат публицистика на гърба на Карбовски с идеята да убият рейтинга му с пряка конкуренция на едни и същи формати.

Вижте и

Миналия тв сезон от 17 до 18 часа в събота по Нова течеше ток шоуто „Между нас казано“ на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. То обаче просъществува само няколко месеца и бе свалено от ефир. Говори се, че заради ниския рейтинг и пълната безидейност шефовете на телевизията не смятат да го връщат на екран.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре