Сега четете
24 години Стандарт

24 години Стандарт

Спазвате принципите

@Христо ЩЕРИОНОВ, изпълнителен директор на Летище София
Честит празник на всички журналисти, които вече 24 години са част от екипа на „Стандарт“! Вестникът, който цени обективността, спазва принципите на журналистическата етика и професионално поднася информацията на читателите си.
Вашите новини, анализи и коментари дават възможност за най-важното – изграждането на собствена гледна точка към събитията, които ни заобикалят. Пожелавам Ви все така да отстоявате журналистическите принципи и да продължавате да ни информирате с дръзко перо и силна гражданска позиция.
***
Единствените сте и с позитивни новини
@Благой РАГИН, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация
Приемете най-сърдечните ми пожелания по случай
24-ия ви рож- “,!’ “il1, „il’il’i ¦% ilV ден ден! В. „Стандарт“ направи много през последните години за развитието на българския туризъм. Кампанията ви „Чудесата на България“ е пример за това как медиите с позитивни новини могат да влияят на бизнеса, да подобрят имиджа на страната и да допринесат за повече приходи в бюджета! Продължавайте в същия дух и занапред!
***
Излъчвате творческа креативност
@Слави ПАВЛОВ, изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум“
Честит рожден ден на целия екип на в. „Стандарт“. Въпреки предизвикателните времена, в които стартирахте, Вие не само създадохте, но и успяхте да утвърдите своето медийно присъствие с доказан журналистически професионализъм. С компетентност, амбиция и много кураж вие спечелихте доверието на своите читатели. Продължавайте да се развивате и да отразявате бързо и активно всички важни събития в България и по света със същия ентусиазъм и творческа креативност, както в самото начало на вестника. Бъдете „будни“, нахъсани, точни и винаги в центъра на новините. Не спирайте да отразявате истината в своите репортажи, такава каквато е, въпраки думите наУолтърЛипман, че „новините и истината не са едно и също нещо“. Пожелавам ви все поголеми тиражи и милиони верни читатели.
***
Достоен вестник
@Стефан ШАРЛОПОВ, председател на Българския съюз по балнеология и
24 години са един миг от развитието на човечеството. Да си достоен през целия този период никак, ама никак не е лесно. Вие обаче го направихте. Сътрудничеството с вас е удоволствие в подкрепа на каузата България. Защото ако всички правят това, което вие, със сигурност в България позитивното ще е повече от негативното. В следващите 76 години правете същото и с още повече любов. Винаги Ваш, Стефан Шарлопов.

Дата: 10.08.2016 00:01
Източник: Стандарт – стр. 13
***

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре