Сега четете
Зверско убийство на красива мениджърка от Гугъл

Зверско убийство на красива мениджърка от Гугъл

big_1235Млада мениджърка на компанията „Гугъл” изчезна по време на следобедния си крос в американския щат Масачузетс.

Тя е открита по-късно зверски убита в гора, намираща е на около километър от дома на майка й, където тя гостувала, съобщава „Дейли Мейл”, цитиран от Блиц.

27-годишната Ванеса Маркоте, която е от Ню Йорк, била на гости на майка си в Принстън. Тя била обявена за изчезнала, след като не се прибрала от следобедния си крос в неделя. Тялото й било открито в 8.20 ч. вечерта местно време в гора съвсем близо до къщата нас майка й.
Полицията разследва убийство по особени мъчителен начин, тъй като нараняванията по тялото й показват, че може да е била изнасилена и запалена. Имало следи от изгаряния по ръцете, главата и краката й. Предстои да бъде извършена аутопсия.

„Имаме ужасен набор от факти, ужасни обстоятелства”, заяви местен прокурор. Той добави, че не ясно дали смъртта на Маркоте е случаен акт на насилите и предупреди хората в града да бъдат бдителни и предпазливи.

От компанията „Гугъл” излязоха с официално изявление по повод смъртта на младата жена: „Ванеса Маркоте беше много обичан член на нашия екип, работеше в офиса ни в Ню Йорк през последната година и половина, помним я с нейната неугасваща усмивка, желание за доброволческа работа и любов към спорта в Бостън. Дълбоко сме покрусени и натъжени, нашите мисли са с нейните семейство и приятели”.

Вижте и

Според прокурора, засега нищо не свързва смъртта на Маркоте с жестокото убийство на Инстаграм звездата Карина Ветрано в нюйорския квартал „Куинс”.

Дата: 10.08.2016 16:06
Източник: www.petel.bg
Снимка „Дейли Мейл”

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре