Сега четете
“Живите мъртви” със световна премиера на сезон седми

“Живите мъртви” със световна премиера на сезон седми

Най-търсеният телевизионен сериал по света се завръща по FOX тази есен, като глобалната телевизионна премиера на седми сезон ще бъде броени часове след излъчването по AMC в САЩ

FOX, един от световните лидери в развлекателната индустрия, част от FoxNetworks Group, обяви, че ще излъчи дългоочакваната глобална телевизионна премиера на седми сезон на хитовата продукция „Живите мъртви“ на 24 октомври в над 125 територии извън САЩ в рамките на 24 часа след излъчването на премиерния епизод на 23 октомври по AMC в САЩ.

Според данни от актуалномеждународно проучване на развлекателната индустрия*, „Живите мъртви“ е най-търсеният телевизионен сериал в световен мащаб с най-високата „средна оценка на глобалното търсене“. Завръщането на шести сезон на продукцията, адаптация по комикса на Робърт Къркман, постигна увеличение на аудиторията от 37% в световен мащаб спрямо предходния сезон, с което се превърна в най-гледаното шоу поFOXв цял цвят.

Премиерата на шести сезон на „Живите мъртви“ в България през октомври миналата година отбеляза рекордни резултати. Първият епизод изстреля FOX с осем позиции нагоре до четвърта позиция сред платените канали у нас. Първият епизод от шести сезон удвои своя дял от аудиторията и утрои обхвата си в сравнение с премиерата на предишния пети сезон. Освен това премиерата увеличи пет пъти гледаемостта на слота на фона на предходните шест седмици.
FOX за първи път излъчи своя премиера едновременно по цял свят още с първия сезон на „Живите мъртви“. Идо днес групата остава единственият международен разпространител на телевизионно съдържание, който прилага тази стратегия в подобен мащаб.

Както и при предишните сезони, новият седми сезон от общо 16 епизода ще се излъчи на две части в съответствие с излъчването по AMC в САЩ. Първата част от 8 епизода започва на 24 октомврипо цял свят, а следващите осем епизода ще се завърнат по FOX през февруари 2017 г.

Вижте и

По време на водещото международно събитие в развлекателната индустрия Comic Con в Сан Диего, САЩ, FOX представи първи трейлър на седми сезон на „Живите мъртви“, който можете да гледате тук. За още новини икадри от събитието в Сан Диего, както и всичко ново иинтересно от FOX, следете Facebook страницата на канала: www.facebook.com/foxtvbulgaria/

ЗА „ЖИВИТЕ МЪРТВИ”
Базиран на комикса на Робърт Къркман, публикуван от ImageComics, „Живите мъртви” е най-гледаната телевизионна драма във възрастовата група от 18 до 49 години. Сериалът разказва историята на месеците и годините след зомби апокалипсис и проследява група оцелели, водени от шериф РикГраймс, които пътуват в търсене на убежище и сигурен дом. Главните роли се изпълняват от АндрюЛинкълн (РикГраймс), Стивън Юн (Глен), Норман Рийдъс (Дарил Диксън), Чандлър Ригс (Карл Граймс), ЛорънКоуън (Маги), ДанаиГурира (Мишон), Мелиса Макбрайд (Каръл), Сонекуа-Мартин Грийн (Саша) и Майкъл Къдлиц (Ейбрахам). Изпълнителни продуценти на сериала, наречен от критиците „истински феномен” (Variety), са Скот М. Гимпъл, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейвид Алпърт, Грег Никотеро и Том Люс.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре