Сега четете
Шефските рокади в БНР продължават

Шефските рокади в БНР продължават

bnrПромените в ръководството на БНР продължават с пълна сила. След като новоизбраният генерален директор Александър Велев смени програмния директор, както и шефовете на „Хоризонт“ и на архивите, нови имена ще отговарят за програма „Христо Ботев“, Музикалната къща на БНР и продуцентските предавания.
От началото на тази седмица за програма „Христо Ботев“ ще отговаря Кирил Калев. Той сяда на стола на композитора

Стефан Димитров. От БНР уточняват, че Димитров вече има придобито право за пенсиониране. Калев има дългогодишен медиен стаж, включително в „Христо Ботев“ и богат опит в комуникациите и управленското развитие, допълват от медията.

Изпълняващият длъжността директор на „Музикална къща на БНР“ Теодосий Спасов е преназначен на поста си, официално е продължена и позицията на Светослав Костов, който пое

„Радио София“, след като Александър Велев оглави БНР.
Седмица след като новото ръководство поиска оставките на всички продуценти в информационната програма на „Хоризонт“, вече са факт и някои от техните замени.

Новият главен продуцент на програма „Хоризонт“ е Спасиана Кирилова. „Тя е филолог по образование с международна специализация по мениджмънт на електронните медии. Има богат професионален опит в печатни и електронни медии и административен опит в медийния регулатор. От 2001 до 2005 г. e била директор на програма „Христо Ботев““, представят я от БНР. Ивайло Василев ще продуцира новините на „Новини“ „Хоризонт“.

Вижте и

От медията уточняват, че той е с дългогодишен професионален опит като редактор и водещ в печатни и електронни медии. В продължение на 4 години е бил кореспондент на Българското национално радио в Белград.

Дата: 18.07.2016 00:01
Източник: Дума – стр. 5

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре