Сега четете
„Биограф“ ни припомня тв водещата Бригита Чолакова

„Биограф“ ни припомня тв водещата Бригита Чолакова

Има и няколко интересни интервюта от знаменитости

Едно от незабравимите лица на Българската телевизия – Бригита Чолакова (1933-1999) – възкръсва на корицата на априлския брой на „Биограф“, който вече е на пазара.

Списанието отделя 22 страници за съдбата и кариерата на легендарната водеща на предаванията „ТВ обектив“ и „ТВ неделник“, станала приживе еталон за перфекционизъм и работоспособност.

Очеркът съдържа и десетки снимки, илюстриращи уникалната биография и личен живот на Бригита.

Биографичните страници за Бригита Чолакова разбира се не са единственият силен материал в новия априлски „Биограф“. Богатото съдържание на новия брой се допълва от очерци за кръстника на попкултурата Анди Уорхол, за холивудската гранд-дама Мерил Стрийп и за футболния магьосник Зинедин Зидан, който днес е треньор на „Реал Мадрид“.

Включена е и изповед на Петко Бочаров

За пети пореден месец най-голямото месечно списание излиза в комплект с книга от литературната класика. Този път сборникът съдържа разкази от британската писателка от началото на миналия век Катрин Мансфийлд, призната за един от най-големите майстори на късия жанр редом с Чехов и Ърнест Хемингуей.

Вижте и

Ексклузивните интервюта в броя са с неподражаемия сръбски актьор и режисьор Любиша Самарджич, с рок-певицата Милена Славова и с една от най-красивите актриси на европейското кино – Жаклин Бисе. Списанието помества и една от последните изповеди на журналиста-емблема Петко Бочаров.

Специални страници в априлския „Биограф“ са отделени на най-популярните телевизионни готвачи у нас днес – Виктор Ангелов, Андре Токев, Петър Михалчев и Иван Манчев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре